Aan de slag bij een Microsoft Partner?

Wij, GAC Business Solutions, mogen ons al bijna twintig jaar Microsoft Partner noemen. En daar zijn we trots op! We zijn leverancier van Microsoft Dynamics 365 bedrijfssoftware én de bijbehorende consultancy. Wij helpen klanten met het implementeren van de juiste software. Wist je dat daar dagelijks talloze medewerkers in verschillende functies mee bezig zijn? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent en hebben daarom verschillende software vacatures openstaan. Wil jij ook werken bij een Microsoft Partner? We vertellen je graag meer over de voordelen!

Bekijk onze huidige vacatures

Wat is een Microsoft Partner?

Microsoft is een zogeheten partner-led organisation. Dit houdt in dat Microsoft de hardware, software én trainingen ontwikkelt en levert. De verkoop of implementatie hiervan ligt echter niet bij Microsoft; dit ligt bij haar partners. Wij zijn zo’n Microsoft Partner. Dit betekent dat wij een belangrijke schakel vormen tussen de ontwikkelaar en de eindgebruiker.

 

Niet elke Microsoft Partner is hetzelfde

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen het partnership-programma van Microsoft. Hierdoor is het mogelijk jezelf als organisatie te onderscheiden van de rest. Je behaalt bijvoorbeeld bepaalde competenties. Deze voer je als een soort keurmerk. Hierbij wordt gekeken naar hoe succesvol je bent in je dienstverlening. Graadmeters zijn een bepaald aantal gecertificeerde werknemers, klantreferenties en een bepaalde omzet.

 

GAC Business Solutions is Microsoft Gold Partner

Er zijn drie gradaties binnen het Microsoft partnerschap: Microsoft Partner, Silver Partner en Microsoft Gold Partner. GAC Business Solutions is met trots een Microsoft Gold Partner! Dat betekent dat wij de hoogste certificering bezitten. Een Gold Partner heeft gespecialiseerde vaardigheden met betrekking tot het implementeren van speciale oplossingen.

"Enkel de top 1% van Microsoft Partners heeft de Gold certificering. En GAC is er daar één van!"
Werken bij GAC: Microsoft Gold Partner

Stel, je gaat aan de slag bij GAC. Wat zijn dan de voordelen van werken bij een Microsoft Gold Partner?

  • De Microsoft oplossingen en de competenties die daaraan gekoppeld zijn, ontwikkelen continu. Microsoft Gold Partners zijn altijd up-to-date.
  • Gold Partners staan in directe verbinding met Microsoft. Aangezien wij échte experts zijn, hoeven we Microsoft zelden te consulteren. Echter, wanneer dat wel nodig is, krijgen we direct toegang tot geavanceerde ondersteuning binnen Microsoft Business Solutions.
  • Gold Partners hebben ook toegang tot allerlei productlicenties. Hiermee kunnen we demo’s ontwikkelen die Proof of Concept (PoC) bieden.
  • Medewerkers van een Microsoft Gold Partner hebben een hoge werktevredenheid. Dit leidt natuurlijk ook tot tevreden klanten. Wanneer je werkzaam bent bij een Microsoft Gold Partner blijf je jezelf continu ontwikkelen om de laatste trends bij te benen. Professionele én persoonlijke ontwikkeling van medewerkers staat dan ook hoog in het vaandel bij GAC.
Lees meer over werken bij GAC