Werken als IT consultant

Heb jij een passie voor all things IT en ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Dan is een baan als IT Consultant echt iets voor jou. Bij GAC – dé leverancier van Microsoft Dynamics 365 software – hebben we verschillende IT Consultant vacatures openstaan. We vertellen je er graag meer over.

 

Bekijk onze vacature IT consultant

Wat doet een IT Consultant?

Als IT Consultant ben jij de schakel tussen bedrijfskunde en techniek. Jij analyseert de behoeften van onze klanten, identificeert uitdagingen en geeft vervolgens een op maat gemaakt advies om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren. Of het nu gaat om het verbeteren van efficiëntie, het verlagen van kosten of het behalen van ambitieuze bedrijfsdoelstellingen, jij staat klaar met een passende oplossing. Je speelt uiteraard ook een belangrijke rol in de implementatie hiervan. Goed om te weten: bij GAC komt jouw technische talent volledig tot z’n recht!

Kennismaken?

Als IT Consultant denk je drie stappen vooruit

Onze klanten zijn bij jou aan het juiste adres wanneer zij hun IT-landschap willen optimaliseren, hun digitale transformatie willen versnellen en hun concurrentiepositie willen versterken. Met andere woorden: jij stoomt hen klaar voor de toekomst. Je maakt daarbij geen gebruik van een glazen bol, maar van Microsoft Business Central. Waarbij jij zoveel mogelijk gebruikmaakt van de standaard functionaliteiten voor de allerbeste resultaten.

Neem contact op
Werken als IT Consultant bij GAC 

Jij weet nu precies wat een IT Consultant doet. Maar nog niet wat het betekent om voor GAC te werken. Daar vertellen we je graag meer over.

 • Jouw carrière een extra impuls geven? Dat kan bij GAC. Professionele én persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. We bieden je dan ook alle tools en mogelijkheden om expert in jouw vakgebied te worden. Samen realiseren we jouw doelen – BHAG, natuurlijk – en dromen.
 • Gezonde collega’s zijn gelukkige collega’s. Vitaliteit vinden we dan ook erg belangrijk. Bijvoorbeeld in de vorm van een inspirerende werkomgeving en een vitale lunch. Maar ook in aandacht voor mentale gezondheid en veerkracht.
 • Een goede balans tussen werk en privé is essentieel. Dat snappen we. Daarom werk je bij ons flexibel en geniet je van 27 vakantiedagen.
 • Fluitend naar je werk gaan, met een grote glimlach op je gezicht. Daar gaan we voor. Daarom realiseren we interessante workshops, opleidingen en trainingen. Oh, en laten we de gezellige teamuitjes niet vergeten!
 • Jij gaat werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform. Vooroplopen, noemen we dat.
 • Wanneer je als IT Consultant aan de slag gaat, staat daar een mooi salaris tegenover. Het exacte bedrag dat we op jouw rekening storten, is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.

IT Consultant vacatures waar je blij van wordt

Dus. Heb jij verstand van en passie voor IT en ERP en ben jij klaar voor de volgende stap? Dan zit je goed bij GAC. Bij ons ben je verzekerd van een toffe baan als IT Consultant met een mooi salaris. Reageer hieronder op één van onze IT Consultant vacatures. Bij ons geen formele sollicitatieprocedure. We drinken liever gewoon een kop koffie (of thee) met je en laten je meteen de GAC-sfeer proeven. Tot gauw!
IT-consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als IT-Consultant ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en implementeren van Microsoft Business Central-oplossingen bij onze klanten.

 • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Growing Together
CE/CRM-consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als CE Consultant ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 CE oplossingen bij onze klanten.

 • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Growing Together
ERP consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als ERP Consultant ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 • Werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365
 • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Growing Together

Matchtest

Zijn jij en GAC een match?

In slechts 5 vragen kom je erachter of er stiekem al een GAC’er in jou schuilt. Wij zijn benieuwd!