Werken als IT consultant

Hé consultant! Heb jij affiniteit met IT en ERP? Wil jij werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365 bedrijfssoftware? En ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij GAC hebben we verschillende IT consultant vacatures openstaan die goed bij je passen. We vertellen je er met alle liefde meer over!

 

Bekijk onze vacature IT consultant

Is een functie als IT consultant iets voor jou?

Houd jij van bedrijfskunde en techniek, denk je altijd drie stappen vooruit én weet je goed te achterhalen wat de klant nodig heeft? Dan is een functie als IT consultant jou op het lijf geschreven. Jij adviseert onze klanten als geen ander over het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen. Zo bied je goede oplossingen en behaal je de allerbeste resultaten. Hierbij komt je technische talent optimaal tot zijn recht. Dat gaat verder dan implementatie alleen, trouwens. Jij helpt je klanten niet alleen. Je bereidt ze voor op de toekomst. Aan de slag als IT consultant?

 

IT consultant vacatures

Bij GAC hebben we verschillende IT consultant vacatures openstaan waarbij jouw kwaliteiten en vaardigheden perfect tot hun recht komen. Dus. Heb jij kennis van Business Central, Microsoft Dynamics en ERP? Ben je communicatief vaardig? En heb je een flinke dosis doorzettingsvermogen en positieve energie? Dan zijn wij een match. Bekijk onze openstaande IT consultant vacatures en solliciteer direct!
IT-consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als IT-Consultant ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en implementeren van Microsoft Business Central-oplossingen bij onze klanten.

 • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Growing Together
CE/CRM-consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als CE Consultant ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 CE oplossingen bij onze klanten.

 • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Growing Together
ERP consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als ERP Consultant ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 • Werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365
 • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Growing Together

Aan de slag als IT consultant?

Twijfel je of er een echte GAC’er in jou schuilgaat? Doe de matchtest! En als een uitdagende baan als IT consultant bij GAC jou als muziek in de oren klinkt, neem dan snel contact met ons op. Een formele sollicitatieprocedure? Daar doen we niet aan. We drinken liever gewoon een kopje koffie (of thee, wat je wil). Dan laten we meteen GAC wat beter aan je zien. Zien we je snel?

Neem contact op

Matchtest

Zijn jij en GAC een match?

In slechts 5 vragen kom je erachter of er stiekem al een GAC’er in jou schuilt. Wij zijn benieuwd!

Werken als IT consultant bij GAC

 • Professionele en persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop.
 • Bij GAC vinden wij het erg belangrijk dat je een goede balans tussen werk en privé hebt.
 • Gezonde collega’s zijn gelukkige collega’s. Vitaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.
 • Uiteindelijk is er niets belangrijker dan werkplezier. Samen zorgen wij ervoor dat je elke dag al fluitend met een glimlach naar je werk komt. Zo bieden we regelmatig workshops, opleidingen en trainingen aan en organiseren we de leukste teamuitjes. Vraag ernaar tijdens je sollicitatie!
Neem contact op