Werken als CE Consultant

Hé, consultant. Kan jij – als geen ander – bedrijfsprocessen vertalen naar Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is een baan als CE Consultant bij GAC echt iets voor jou. Benieuwd wat die functie inhoudt? We vertellen je er alles over.

 

Bekijk onze CE consultant vacature
Wat doet een CE Consultant?

Als CE Consultant speel jij een cruciale rol in het vertalen van de bedrijfsprocessen van onze klanten naar Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement. Jij stelt kritische en scherpe vragen en brengt de bestaande processen in kaart. Verbeterpunt ontdekt? Jij zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt in Dynamics 365 CE en / of het Power Platform en zorgt voor een naadloze integratie met bestaande systemen. Daarmee til jij de efficiëntie en klanttevredenheid van onze klanten naar een hoger niveau. Ga jij de uitdaging aan?

Als Dynamics 365 CE Consultant doe je meer 

Stilstaan is achteruitgaan. Logisch, vinden we dat. Daarom eindigt jouw verantwoordelijkheid niet bij de implementatie van processen en verbeterpunten. Na de initiële implementatie blijf je dan ook betrokken om continue verbeteringen aan te brengen, nieuwe functies toe te voegen en de oplossing aan te passen aan veranderende bedrijfsbehoeften. Zo blijft de klant hun concurrentie een stap voor.

Matchtest

Zijn jij en GAC een match?

In slechts 5 vragen kom je erachter of er stiekem al een GAC’er in jou schuilt. Wij zijn benieuwd!

Werken als CE Consultant bij GAC 
 • Jouw carrière een extra impuls geven? Dat kan bij GAC. Professionele én persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. We bieden je dan ook alle tools en mogelijkheden om expert in jouw vakgebied te worden. Samen realiseren we jouw doelen – BHAG, natuurlijk – en dromen.
 • Gezonde collega’s zijn gelukkige collega’s. Vitaliteit vinden we dan ook erg belangrijk. Bijvoorbeeld in de vorm van een inspirerende werkomgeving en een vitale lunch. Maar ook in aandacht voor mentale gezondheid en veerkracht.
 • Een goede balans tussen werk en privé is essentieel. Dat snappen we. Daarom werk je bij ons flexibel en geniet je van 27 vakantiedagen.
 • Fluitend naar je werk gaan, met een grote glimlach op je gezicht. Daar gaan we voor. Daarom realiseren we interessante workshops, opleidingen en trainingen. Oh, en laten we de gezellige teamuitjes niet vergeten!
 • Jij gaat werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform. Vooroplopen, noemen we dat.
 • Wanneer je als CE Consultant aan de slag gaat, staat daar een mooi salaris tegenover. Het exacte bedrag dat we op jouw rekening storten, is afhankelijk van jouw kennis en ervaring.
Lees meer over werken bij GAC

CE Consultant vacatures waar je blij van wordt

Jouw kennis en vaardigheden optimaal benutten? Dan zit je bij GAC Goed. Bij ons ben je verzekerd van een toffe baan als CE Consultant, natuurlijk inclusief mooi salaris en fijne voorwaarden. Klinkt dat als muziek in jouw oren? Bekijk onze vacatures hieronder en laat je gegevens achter. Goed om te weten: bij GAC doen we niet aan solliciteren. We drinken liever gewoon een kop koffie - of thee - met je en laten je direct de GAC-sfeer proeven. Zien we je snel?
CE/CRM-consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als CE Consultant ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 CE oplossingen bij onze klanten.

 • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Growing Together
ERP consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als ERP Consultant ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 • Werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365
 • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Growing Together
Project Manager

32 - 40 uur

In het kort…

Als Project Manager denk jij altijd meerdere stappen vooruit en weet je goed hoe je de verbinding opzoekt met zowel klanten als consultants.

 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Aandacht voor jouw vitaliteit en een goede work life balance
 • Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief
Aan de slag als CE consultant?
Karlijn Klemans
Corporate Recruiter
E-mail mij