Nick Rossen | Accountmanager

Me druk maken om file? Zeker niet: pluk de dag!

Zeg Nick, wat doe jij eigenlijk bij GAC?

Heel plat gezegd: ik zorg ervoor dat bestaande klanten, klant blijven. Het is natuurlijk meer dan alleen de klant behouden, het is het uitbouwen van relaties. Tevredenheid is daarin belangrijk. Zijn ze dat niet? Dan zorg ik ervoor dat ze dat worden. De klant moet blij zijn met GAC, en natuurlijk met mij. Hoe ik dat doe? Ik probeer ze uit te dagen, werk hard, en maak mijn beloftes waar. Dat doe ik met een persoonlijke touch. Een beetje loskomen van het zakelijke mag best. Die persoonlijke klik is namelijk ook belangrijk. Even een kaartje sturen, wanneer er bijvoorbeeld iemand is bevallen, hoort daar ook bij.

En wat vind je het leukste aan je baan?

In mijn functie heb ik ontzettend veel contact met mensen. Met klanten, maar ook met collega’s. Ik ben echt een spin in het web, zowel bij GAC als bij de klant. Het ene moment mail ik met iemand van Finance of bel ik met een van onze consultants, het andere moment sta ik bij Marketing aan het bureau of ben ik bij een klant op locatie. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken. Dat sociale aspect vind ik het allerleukst!

Wat is het laatste compliment dat je van een collega kreeg?

Dat moet een compliment over mijn instelling zijn geweest! Ik kan me namelijk ontzettend vastbijten in iets. Los van de vraag, wil ik altijd het antwoord en de oplossing voor je vinden. Sales kun je op verschillende manieren aanvliegen, de een doet dat juist vanuit de relatiekant, de ander weer meer vanuit de inhoud. Ik merk dat ik vanaf het begin al veel interesse heb voor het inhoudelijke aspect. Vandaar dat ik ook heb aangegeven dat ik op termijn graag consultancy wil gaan doen. Gelukkig staan ze hier voor persoonlijke ontwikkeling altijd open!

Van alles wat je bij GAC hebt gedaan, waar ben jij het meest trots op?

Onlangs organiseerde ik een klantevent voor een aantal van mijn klanten die nog met NAV 2009 of oudere versies werk(t)en. Bij deze klanten hebben we jaren geleden een implementatie gedaan, maar daarna hebben zijn geen upgrade(s) meer doorgevoerd. Tijdens dat event hebben we ze in één dag zoveel mogelijk bijgepraat, er is nu zoveel meer mogelijk! Bij een aantal van hen gaan we nu de volgende stap zetten!

En Nick, even wat anders, wat nou als je morgen de Staatloterij wint. Wat zou je dan doen?

Dan log ik elke ochtend even in op internetbankieren. Gewoon om ervan te genieten en mijn dag goed te beginnen. Ik zou er overigens wel goed mee omgaan. Investeren in vastgoed, studentenhuizen of garageboxen in Nijmegen bijvoorbeeld.

Dit wist jij nog niet over Nick:

Zou, als fanatiek tennisser, graag eens een hapje eten met Rafael Nadal. Of Mark Rutte.

Leest managementboeken in zijn vrije tijd, voor zijn plezier. Ja, echt!

Wordt door zijn collega’s ook wel “Nick Junior” of gewoon “Rossen” genoemd.

Je mag Nick wakker maken om op stap te gaan met zijn vrienden. En ja, ook de karaokebar wordt dan niet overgeslagen.

Kan samen met zijn vriendin helemaal in een deuk liggen om Dumpert filmpjes.