Max Mulders – Senior Consultant

We gaan het gewoon doen!

Hé Max, hoe ben jij eigenlijk bij GAC terecht gekomen?

Voordat ik met mijn opleiding Small Business & Retail Management begon heb ik Technische Informatica gestudeerd. Aan het einde van m’n tweede studie sprak de minor ERP mij aan, een ideale mix van processen en IT. Toen kwam GAC in beeld, een grote jongen in mijn omgeving. Hier heb ik toen mijn afstudeerstage kunnen invullen. En dat is zó goed bevallen dat ik nooit meer weg ben gegaan. Inmiddels zijn we alweer tien jaar verder!

En wat doe je nu?

Tegenwoordig ben ik Senior Consultant. Dat wil zeggen dat ik onze klanten, onze kerngebruikers, begeleid in heel het implementatietraject. Daarnaast ben ik vaak het eerste aanspreekpunt voor de projectleider. Het begint allemaal bij de diagnose, hoe ziet het bedrijf eruit en welke processen zijn er allemaal? Op basis daarvan bepalen we hoe het systeem het beste kan worden ingericht. Ik laat zien hoe alles werkt, en probeer mensen zoveel mogelijk mee te krijgen in deze nieuwe ontwikkelingen. Ook na live-gang blijf ik in contact. Eens in de zoveel tijd ga ik langs om te ondersteunen waar nodig.

Wat vind je daar zo leuk aan?

Al die verschillende aspecten, dat dynamische, maakt het een hele leuke en afwisselende baan. Ik weet bij binnenkomst, bij wijze van spreken, niet wat ik die dag precies ga doen. Daarnaast ben ik deels betrokken bij Productontwikkeling. Die mix tussen implementeren én nieuwe ideeën uitwerken vind ik fijn. Met andere woorden: geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk!

Hoe zie jij jouw toekomst voor je binnen GAC?

Over een aantal jaren zou ik graag in een wat meer coachende rol kruipen, als vraagbaak dienen en anderen helpen. Natuurlijk weet ik ook niet alles, maar dat zie ik mezelf wel doen. Zo kan ik samen met mijn collega’s de visie van GAC verder uitdragen en sparren over de beste oplossingen voor onze klanten.

Stel, je bent in gesprek met een potentiële kandidaat, hoe zou jij deze overtuigen om voor GAC te kiezen?

Als je op zoek bent naar een leuke, dynamische baan, bij een gezellig Brabants bedrijf met informele sfeer, dan ben je bij GAC aan het juiste adres. Daarnaast zijn de collega’s open, eerlijk en betrokken. We gaan allemaal voor het beste resultaat! Daarom zou iemand voor GAC moeten kiezen.

Dit wist jij nog niet over Max:

Fanatiek mountainbiker. Als de zon schijnt.

Heeft thuis ook alles gedigitaliseerd. Tot frustratie van zijn vrouw zo af en toe.

Vergezeld zijn driejarige dochter Isabelle graag bij het Playmobilen.

Sinds kort trotse eigenaar van een prachtige Berner Sennen pup, genaamd Coco.

Mag je ‘s nachts altijd wakker maken voor iets spontaans.