Geert van den Hout | Senior Softwareontwikkelaar

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Zeg Geert, wat zorgt ervoor dat jij elke ochtend in je auto stapt en je naar GAC begeeft?

Dat moet de fijne sfeer en de fijne collega’s zijn! Met de meeste kan ik goed door een deur. Het is hier ook lekker informeel en we helpen elkaar altijd. Collega’s laten elkaar in hun waarde. Dat zijn dingen die belangrijk zijn binnen GAC, daarom kom ik hier graag. En natuurlijk voor de lekkere lunch!

En Geert, waar ben jij het meest trots op?

Binnen mijn unit ben ik het aanspreekpunt voor nieuwe dingen. Ik ben dan ook zeker niet bang om dat soort dingen op te pakken. Dat weet iedereen. Als er iets nieuws komt, dan sta ik vooraan. Daarnaast komen consultants vaak naar mij als ze antwoord willen op de vraag “Hoe zouden we dat het beste kunnen doen?”. Dan gaan we samen op zoek naar een oplossing voor hun probleem.

Hoe ziet een normale werkdag er bij jou uit?

Het eerste wat ik doe als ik binnenkom is mijn mail opstarten. Even de laatste mails van gisteren wegwerken en de eerste van vandaag. Daarna ga ik met een klantopdracht aan de slag. Meestal sta ik voor één klant ingepland, maar er komt altijd wel wat tussendoor. Er zijn altijd ballen die omhooggehouden moeten worden gedurende de dag.

Wat vind je daar zo leuk aan?

Dat ik bij andere bedrijven mee kan kijken! Ik ben altijd nieuwsgierig naar hoe het bij hun werkt. En natuurlijk welke oplossingen ik kan aandragen voor hun probleem. Is dat geen standaard applicatie in NAV? Dan maak ik er eentje op maat! Het sparren met de klant over zo’n oplossing vind ik het leukst.

Een specifiek project wat eruit springt?

Binnenkort gaat één van onze bestaande klanten upgraden naar een nieuwe versie van NAV. CRM gaat daar dan een prominentere plek innemen. Dat soort projecten, daar word ik blij van. Met meerdere producten een bepaald concept neerzetten, dat is het leukst. En dan kan ik ook mooi aan mijn BHAG werken!

Dit wist jij nog niet over Geert:

Trotse vader van drie kids, een achterbankje vol!

Doen met een miljoen? Een nieuw huis kopen! Maar dan wel binnen een straal van 1 km van het huidige.

Vertrekt elke zomer met de caravan naar Zuid-Frankrijk, maar zoekt het ook in eigen land.

Een rasechte vakantielezer, thrillers en geschiedenisboeken gaan mee in de koffer.

Gooit 1 keer per week ballen over het net tijdens volleybaltraining.