Werken als ERP projectmanager

Denk jij meerdere stappen vooruit, weet jij alles van ERP software én ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is een baan als ERP projectmanager echt iets voor jou. Bij GAC hebben we verschillende vacatures. We vertellen je er graag meer over.

Bekijk onze ERP projectmanager vacature

Wat doe je als ERP projectmanager?

Als projectmanager ERP zorg jij ervoor dat de implementatie van ERP software bij jouw klanten op rolletjes verloopt. Jij vertaalt organisatiedoelstellingen van deze klanten naar projectdoelstellingen om zo een resultaat te behalen om trots op te zijn. Jij houdt gedurende het hele project de vinger aan de pols en managet de verwachtingen van alle betrokken partijen. Jouw collega’s inspireren om het beste uit zichzelf te halen? Daar draai jij je hand niet voor om!

 

Als ERP projectmanager heb jij de touwtjes in handen

Jij bent een geboren organisator. Jij zorgt er dan ook voor dat ieder project vlekkeloos verloopt en tot een goed einde wordt gebracht. Je werkt samen met een enthousiast projectteam. Hen motiveren is jouw tweede natuur. Jij voelt je thuis in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Afwisselen tussen verschillende soorten projecten én verschillende typen klanten vind je dan ook heerlijk.

Werken als projectmanager ERP bij GAC

 • Jouw carrière een extra impuls geven? Dat kan bij GAC. Professionele én persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop. We bieden je dan ook alle tools en mogelijkheden om expert in jouw vakgebied te worden. Samen realiseren we jouw doelen (BHAG, natuurlijk) en dromen.
 • Gezonde collega’s zijn gelukkige collega’s. Vitaliteit vinden we dan ook erg belangrijk. Bijvoorbeeld in de vorm van een inspirerende werkomgeving en een vitale lunch of ons lease fietsplan. Daarnaast bieden we ook diverse workshops aan gericht op je mentale gezondheid.
 • Een goede balans tussen werk en privé is essentieel. Dat snappen we. Daarom werk je bij ons flexibel en geniet je van 27 vakantiedagen.
 • Fluitend naar je werk gaan, met een grote glimlach op je gezicht. Daar gaan we voor. Daarom realiseren we interessante workshops, opleidingen en trainingen. Oh, en laten we vooral de gezellige teamuitjes niet vergeten!
 • Jij gaat werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform. Vooroplopen, noemen we dat.

Meer ERP vacatures 

Ben je op zoek naar een vacature waarin jij jouw kennis over ERP systemen kunt koppelen aan jouw passie voor projectmanagement? Zoek dan niet verder. Jij hebt jouw nieuwe baan gevonden. Gek op ERP software, maar is projectmanagement niet jouw ding? Geen probleem. Bij GAC zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s in verschillende functies. Zo kun je ook als consultant of in de sales aan de slag. Ontdek of er een match is via de matchtest, of kom langs voor een kop koffie.

 

Project Manager

32 - 40 uur

In het kort…

Als Project Manager denk jij altijd meerdere stappen vooruit en weet je goed hoe je de verbinding opzoekt met zowel klanten als consultants.

 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Aandacht voor jouw vitaliteit en een goede work life balance
 • Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatief
ERP consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als ERP Consultant ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 • Werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365
 • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Growing Together
Presales Consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als presales consultant ben jij dé brug tussen de klantvraag, de vooruitstrevende Microsoft tools die er beschikbaar zijn.

 • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Growing Together

Matchtest

Zijn jij en GAC een match?

In slechts 5 vragen kom je erachter of er stiekem al een GAC’er in jou schuilt. Wij zijn benieuwd!