Power BI vacature bij GAC

GAC is dé specialist op het gebied van Microsoft Dynamics oplossingen voor bedrijven. We implementeren onder andere Microsoft Dynamics 365 Business Central, Project Operations en Power BI bij organisaties in verschillende branches. Deze bedrijven hebben een vraagstuk; wij hebben de oplossing. Steeds meer bedrijven zien de kracht van onze bedrijfssoftware. Daarom zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe specialisten die ons team komen versterken. Ben jij een échte Power BI consultant? Bekijk onze Power BI vacatures en solliciteer direct!

Bekijk onze consultant vacatures

Werken als Power BI consultant bij GAC?

Ben jij een Power BI specialist? En wil je graag aan de slag als Power BI consultant? Dan ben je bij GAC aan het juiste adres! Power BI is één van de oplossingen die wij onze klanten bieden. Wanneer je aan de slag gaat als Power BI consultant bij GAC, kom je in aanraking met het gehele Microsoft landschap. Als Power BI specialist is dat je vast niet onbekend. Wanneer een Microsoft product bij een klant geïmplementeerd wordt, begeleid jij als consultant het gehele traject. We leren je graag de kneepjes van het vak én onze software.

Lees meer over Power BI
Alles over het werken als Power BI specialist bij GAC

Ben jij een Power BI specialist én op zoek naar een toffe baan? Je bent op de juiste plek! We vertellen je graag meer over werken als Power BI consultant bij GAC. Allereerst vinden we een prettige werkplek erg belangrijk en hechten we veel waarde aan vitaliteit. Zo hebben we veel aandacht voor jouw mentale gezondheid en veerkracht. Ook fysieke gezondheid vinden we erg belangrijk. Daarom zorgen we voor een inspirerende werkomgeving en een vitale lunch. Want een gezonde collega is een gelukkige collega! En die collega wordt nóg gelukkiger van onze opleidingen, trainingen, workshops en onvergetelijke bedrijfsuitjes. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om flexibel te werken én krijg je 27 vakantiedagen om jezelf helemaal op te laden. Klinkt goed? Aan de slag als Power BI consultant bij GAC!

Matchtest

Zijn jij en GAC een match?

In slechts 5 vragen kom je erachter of er stiekem al een GAC’er in jou schuilt. Wij zijn benieuwd!

Power BI specialist én Microsoft Gold Partner

Wij zijn niet alleen een Power BI specialist. We zijn ook Microsoft Gold Partner! Wat dit inhoudt? Onze gespecialiseerde vaardigheden met betrekking tot het implementeren van Microsoft Software zijn erkend door Microsoft. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo staan we in directe verbinding met Microsoft én hebben we toegang tot alle productlicenties. Benieuwd naar meer voordelen van werken bij een Microsoft Gold Partner? We vertellen je er graag meer over!

Microsoft Gold Partner

Microsoft BI vacatures

Zie jij jezelf al helemaal werken bij een Microsoft Gold Partner? Dan passen onze Microsoft BI vacatures perfect in je straatje. Jij als specialist hebt veel kennis over Azure en Microsoft Business Central. En de drive om daar nog véél meer over te leren. Heb jij affiniteit met techniek? Een flinke portie doorzettingsvermogen en positieve energie? En heb je zin om samen met ons sky high te gaan? Bekijk onze openstaande Microsoft BI vacatures en solliciteer direct.

 

Microsoft Dynamics vacatures
Vul jij onze Power BI consultant vacature in?

Dus. Ben jij dé Power BI specialist waar wij naar op zoek zijn? Heb je daarnaast ook kennis van andere Microsoft oplossingen, of ben je bereid hiermee aan de slag te gaan? Bekijk onze openstaande Microsoft BI vacatures. We ontmoeten je graag! Aan formele sollicitatieprocedures doen we niet. We nodigen je gewoon uit voor een kopje koffie (of thee). Tijdens een gesprek bespreken we graag wat we voor elkaar kunnen betekenen. Ook kan het zijn dat een online assessment onderdeel is van de procedure. Is er een match? Dan heten we je graag welkom als Power BI consultant in ons team!

ERP consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als ERP Consultant ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

  • Werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365
  • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Growing Together
CE/CRM-consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als CE Consultant ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 CE oplossingen bij onze klanten.

  • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
  • Growing Together
IT-consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als IT-Consultant ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en implementeren van Microsoft Business Central-oplossingen bij onze klanten.

  • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
  • Growing Together