Consultant in de productie branche

Wil jij aan de slag als ERP- of CRM-consultant bij GAC? En vind je de productie branche erg interessant of heb je er zelfs al ervaring in? Mooi. Want waar een productiebedrijf tegenaan loopt, zie jij als een uitdaging. Lees er hier meer over!

 

Ons werk voor productiebedrijven
ERP-software in de productie

Productiebedrijven zijn erg gebaat bij een goed ERP-systeem. Waarom? Dat weet jij natuurlijk haarfijn uit te leggen. En anders helpen we je graag een handje. Met een ERP-systeem hebben productiebedrijven altijd inzichten in grote projecten en kunnen ze een duidelijke, digitale productieplanning opzetten. Hierdoor krijgen ze ook meer grip op kwaliteit en leverbetrouwbaarheid en kunnen ze snel calculeren.

Consultant vacatures

IT-consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als IT-Consultant ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en implementeren van Microsoft Business Central-oplossingen bij onze klanten.

 • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Growing Together
CE/CRM-consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als CE Consultant ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 CE oplossingen bij onze klanten.

 • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
 • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
 • Growing Together
ERP consultant

32 - 40 uur

In het kort…

Als ERP Consultant ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

 • Werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365
 • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Growing Together

Help jij productiebedrijven digitaal transformeren?

Al veel productiebedrijven zijn aan het digitaliseren, maar nog lang niet allemaal. Veel bedrijven denken dat het lastig is of zijn er simpelweg nog niet aan begonnen. En daar kom jij om de hoek kijken. Want jij kunt deze bedrijven laten zien wat er allemaal mogelijk is met een goed ERP-systeem. Hoe ze tijd, geld en resources kunnen besparen. Hoe ze efficiënter kunnen werken. Het kan namelijk allemaal met Production365. Jij helpt te bepalen welke features voor jouw klant belangrijk zijn, en welk pakket ze het beste helpt. Heb je al wat productietechnische kennis? Dan zit je helemaal gebakken.

Dit doet een productieconsultant van GAC

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als consultant? Heb je affiniteit met productiebedrijven of hier zelfs al ervaring in? Als ERP-consultant bij GAC grijp je alle uitdagingen in de productie met beide handen (en voeten) aan. Met de eindeloze mogelijkheden van Business Central zorg jij ervoor dat elk productiebedrijf efficiënter, doelbewuster en klantvriendelijker te werk gaat. Als ERP-consultant weet je precies welke oplossing het beste is. Alle bedrijfsprocessen breng je samen in een op maat gemaakt ERP-systeem. Sterker nog, je optimaliseert en stroomlijnt ze. Zo stoom je jouw klanten klaar voor de toekomst.

Neem contact op
Solliciteer direct!
Karlijn Klemans
Corporate Recruiter
E-mail mij

  Verstuur

  * is een verplicht veld