Consultant in de medical branche

De zorg staat dagelijks voor veel uitdagingen. Grip krijgen op logistieke en financiële processen, voldoen aan strenge eisen zonder dat de marges hieronder lijden… Een ERP-systeem biedt de oplossing. Met slimme Microsoft software voor de zorg behalen steeds meer zorginstanties maximale efficiency. Dankzij volledig inzicht in klanten en zorgverleners wordt de cliëntenbinding geoptimaliseerd, er wordt ingespeeld op digitalisering én de toename in zorgkosten wordt beheerst. Dat alles met een ERP-systeem, speciaal gemaakt voor de zorg.

Ons werk voor toeleveranciers in de medische branche

Een ERP-systeem in de zorg implementeren, iets voor jou?

ERP-systemen optimaliseren de interne processen van toeleveranciers in de zorg. En dat is waardevol. De positie als zorgaanbieder valt of staat immers bij een heldere, onderscheidende waardepropositie. Medical365 Plus is hét ERP-systeem voor de medische sector. Volledig inzicht in cliënten en zorgverleners, ondersteuning van de geldende wet- en regelgeving, inzicht in gebruik, status en locatie van medische voorzieningen… Medical365 maakt het mogelijk.

De voordelen van ERP in de zorg? Die zijn (bijna) eindeloos. Meer grip op kosten en marges, efficiënt voorraadbeheer, meer klantbinding en volledige integratie met Vecozo berichtenverkeer. Gebruiksvriendelijk en overal beschikbaar. Wil je hieraan bijdragen? Dat kan

Dit doet een consultant van GAC voor de medische sector

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als consultant? Heb je affiniteit met de zorg of hier zelfs al ervaring in? Als ERP-consultant bij GAC grijp je alle uitdagingen in de zorg met beide handen (en voeten) aan. Met de eindeloze mogelijkheden van Business Central zorg jij ervoor dat een zorgverlener efficiënter, doelbewuster en klantvriendelijker te werk gaat. Als ERP-consultant weet je precies welke oplossing het beste is. Alle bedrijfsprocessen breng je samen in een op maat gemaakt ERP-systeem. Sterker nog, je optimaliseert en stroomlijnt ze. Zo stoom je jouw klanten klaar voor de toekomst.

Neem contact op
Solliciteer direct
Karlijn Klemans
Corporate Recruiter
E-mail mij

  Verstuur

  * is een verplicht veld

  Consultant vacatures

  IT-consultant

  32 - 40 uur

  In het kort…

  Als IT-Consultant ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en implementeren van Microsoft Business Central-oplossingen bij onze klanten.

  • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
  • Growing Together
  CE/CRM-consultant

  32 - 40 uur

  In het kort…

  Als CE Consultant ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 CE oplossingen bij onze klanten.

  • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
  • Growing Together
  ERP consultant

  32 - 40 uur

  In het kort…

  Als ERP Consultant ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

  • Werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365
  • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Growing Together