Consultant in de accountancy branche

Wil jij aan de slag als ERP- of CRM-consultant bij GAC? En vind je accountancy erg interessant of heb je er zelfs al ervaring in? Mooi. Want waar een accountantskantoor tegenaan loopt, zie jij als een uitdaging. Lees er hier meer over!

 

 

Ons werk voor groothandels
Een ERP systeem speciaal ontwikkeld voor accountantskantoren

Voor een optimale klantacceptatieprocedure wil je gegevens, uren en prijslijsten meteen inzichtelijk hebben. Het ERP-systeem is dé oplossing voor een efficiënter proces zowel intern als extern. Niet alleen de facturatie gaat sneller. Ook de productiviteit van medewerkers gaat omhoog door taken te automatiseren en bewaren op één locatie. Het stelt accountants in staat om zich meer te focussen op hun strategische waarden en natuurlijk de (potentiële) klant. Ons ERP-systeem, PSA365, is op maat gemaakt voor de accountancy. Met unieke features die aan te passen zijn voor ieder bedrijf.

Implementeer jij het volgende CRM systeem bij een accountantskantoor?

ERP-systemen optimaliseren de interne processen van accountants. Maar ook CRM-systemen zijn van groot belang op een accountantskantoor. Nieuwe klanten vinden? En huidige behouden? Alle gegevens houd je bij in een CRM-systeem. Met de Outlook-integratie leg je ieder contact, kans en taak vast op een tijdlijn. Heeft een andere accountant jouw klant aan de telefoon? Met één klik op de knop heeft hij toegang tot alle gegevens en eerdere communicatie. Ideaal! Niet alleen de klantgegevens zijn ingericht met een CRM-systeem. Ook interne gegevens, zoals urenregistraties, opgeslagen mails en overige documenten vind je in één overzicht. Het scheelt je veel tijd wat ten goede komt van het klantcontact én de productiviteit.

Dit doet een consultant van GAC voor een accountancykantoor

Al bekend met Microsoft Business Central? Of met de CRM-systemen van Microsoft? Of heb jij gezien hoe inefficiënt het er bij bedrijven aan toe kan gaan, en jeuken je handen om daar wat aan te doen? Dan is een baan als consultant bij GAC misschien wel wat voor jou! Jij ziet kansen om ieder accountantskantoor efficiënter, productiever én beter te maken. Je weet precies welke features, systemen of oplossingen het best zijn. Zo los je ieder pijnpunt op met een ERP- of CRM-systeem dat perfect past bij jouw klant. Je probeert er altijd voor te zorgen dat je zo veel mogelijk binnen de standaard functionaliteiten van Business Central blijft, maar als het nodig is zorg je samen met het GAC Development Center voor maatwerk.

Neem contact op
Solliciteer nu!
Karlijn Klemans
Corporate Recruiter
E-mail mij

  Verstuur

  * is een verplicht veld

  Consultant vacatures

  IT-consultant

  32 - 40 uur

  In het kort…

  Als IT-Consultant ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en implementeren van Microsoft Business Central-oplossingen bij onze klanten.

  • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
  • Growing Together
  CE/CRM-consultant

  32 - 40 uur

  In het kort…

  Als CE Consultant ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 CE oplossingen bij onze klanten.

  • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
  • Growing Together
  ERP consultant

  32 - 40 uur

  In het kort…

  Als ERP Consultant ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

  • Werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365
  • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Growing Together