Consultant in de groothandel branche

Wil jij aan de slag als ERP- of CRM-consultant bij GAC? En vind je de groothandel branche erg interessant of heb je er zelfs al ervaring in? Mooi. Want waar een groothandel tegenaan loopt, zie jij als een uitdaging. Lees er hier meer over!

 

Ons werk voor groothandels
Het belang van een ERP-systeem in de groothandel

Efficiënt voorraadbeheer, orders op tijd leveren, leveranciers managen… Het is slechts een greep uit de uitdagingen waar groothandels mee te maken krijgen. Een ERP-systeem biedt de uitkomst. Hiermee worden in- en verkoopprocessen steeds slimmer. Orders, voorraad, logistieke en administratieve processen worden bij elkaar gebracht. De foutgevoeligheid minimaliseert, tijdwinst wordt gerealiseerd en inzicht wordt gecreëerd. Allemaal met een ERP-systeem dat speciaal ontwikkeld is voor groothandels.

Wat een CRM-systeem voor een groothandel kan betekenen

Niet alleen ERP-systemen kunnen de groothandel vooruit helpen. Met een CRM-systeem krijgt een groothandel bijvoorbeeld grip op klantbeheer. Elke klant heeft natuurlijk zijn eigen behoeften, voorkeuren én bestelgeschiedenis. Met deze informatie kan de klantloyaliteit ook verhoogd worden; alle communicatie kun je namelijk vastleggen in zo’n CRM-systeem. Hierdoor kunnen verkoop-, inkoop- en klantenserviceteams beter samenwerken. Iedereen weet immers wat er speelt. Draai automatisch rapportages, analyses en marketingcampagnes en je zorgt ook nog eens voor verbeterde verkoopprestaties.

Dit doet een consultant van GAC voor een groothandel

Wil jij aan de slag als ERP- of CRM-consultant bij GAC? En vind je de groothandel branche erg interessant of heb je er zelfs al ervaring in? Mooi. Want waar een groothandel tegenaan loopt, zie jij als een uitdaging. Met de eindeloze mogelijkheden van Business Central los je ieder pijnpunt op. Zo eindigt de klant met een ERP- of CRM-systeem dat helemaal in dienst staat van het bedrijf. Natuurlijk blijf je zo veel mogelijk binnen de standaard functionaliteiten van Business Central, maar wanneer het nodig is, zorg je samen met het GAC Development Center voor maatwerk.

Neem contact op
Solliciteer nu!
Karlijn Klemans
Corporate Recruiter
E-mail mij

  Verstuur

  * is een verplicht veld

  Consultant vacatures

  IT-consultant

  32 - 40 uur

  In het kort…

  Als IT-Consultant ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden en implementeren van Microsoft Business Central-oplossingen bij onze klanten.

  • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
  • Growing Together
  CE/CRM-consultant

  32 - 40 uur

  In het kort…

  Als CE Consultant ben jij verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 CE oplossingen bij onze klanten.

  • Vrijheid & Verantwoordelijkheid
  • Werken met de nieuwste technologieën binnen het Microsoft Platform
  • Growing Together
  ERP consultant

  32 - 40 uur

  In het kort…

  Als ERP Consultant ben jij verantwoordelijk voor het implementeren, configureren en ondersteunen van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

  • Werken bij dé leverancier van Microsoft Dynamics 365
  • Een inspirerende werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief
  • Growing Together