Werken met Microsoft Software

Softwarereus Microsoft bestaat uit diverse onderdelen. Benieuwd naar de producten waar je bij GAC mee werkt?

Innovatie en ambitie, dat is werken bij GAC. Vernieuwing van bedrijfssoftware gaat razendsnel. Om bij te blijven hebben bedrijven serieuze ontwikkelkracht nodig. Je raadt het al, die ontwikkelkracht geef jij de klant. Hoe? Door de gouden combinatie van Microsoft en jouw kennis van de lokale markt en branche van de klant.

Softwarereus Microsoft bestaat uit diverse onderdelen. Benieuwd naar de producten waar je bij GAC mee werkt?

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central verbindt mensen en organisaties. Het beheer van financiën, logistiek en documentstromen vindt plaats binnen één betrouwbare omgeving. Dat maakt samenwerken eenvoudiger en de bedrijfsgegevens benaderbaar én bruikbaar.

Microsoft Power BI

Elke organisatie slaat een schat aan informatie op in het ERP-systeem. Dat biedt kansen. Power BI combineert bedrijfsgegevens met die van ketenpartners en gespecialiseerde bronnen. Handig! De klant onderbouwt plannen en ontdekt nieuwe mogelijkheden binnen no time.

Microsoft Power Platform

Wanneer een klant kiest voor de bedrijfssoftware van Microsoft, krijgen zij toegang tot het Power Platform. Een set van krachtige gereedschappen waarmee de productiviteit sky high gaat. Denk aan snel apps bouwen en taken automatiseren.

Microsoft Dynamics NAV

Voor het stroomlijnen van primaire bedrijfsprocessen bieden we Microsoft Dynamics NAV aan. Hiermee haalt de klant het maximale uit hun ERP-systeem. De software is eenvoudig te bedienen, verbindt processen met elkaar en is flexibel inzetbaar door de modulaire opbouw.

Microsoft Dynamics 365 CRM

Dynamics 365 CRM centraliseert alle klantgegevens en houdt bij welke interacties er zijn. Dit 360 graden klantbeeld geeft de marketing-, sales- en serviceafdelingen krachtige ondersteuning om de klanttevredenheid te verhogen en beter te presteren.

Samenwerken met de klant

Microsoft zorgt voor eenheid in software. Of de klant nu met Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Power BI of Dynamics Business Central werkt, de interface is altijd herkenbaar. Klanten voelen zich direct thuis in de software. Daar haal jij je voordeel uit.

Als specialist bij GAC focus jij je op oplossingen voor productiebedrijven, groothandels of zakelijke dienstverleners. Je werkt samen met de klant, weet wat er speelt in de markt en je draagt altijd de beste oplossing voor. Lokaal en persoonlijk contact plus de korte lijn naar zowel de klant als Microsoft resulteert in een klant die hun concurrent altijd een stap voor blijft.