Valentijn Konings

Valentijn GAC
Match

“Love at the first sight.” Zo zou je de match tussen onze collega Valentijn en GAC ook wel kunnen omschrijven, als je het hem vraagt. Hij startte in februari 2023 met zijn afstudeerstage bij GAC en met succes! Na slechts 3 maanden afstuderen werd hem al een gave baan aangeboden, op 1 juli startte hij in deze rol als accountmanager en inmiddels is de liefde bezegeld met een vast contract. Benieuwd waarom Valentijn voor GAC is gevallen? Lees dan snel verder!

Hoe zou Valentijn zich introduceren, tijdens een first date?

Hij is 24 lentes jong en het kan zijn dat je hem samen met zijn kleine grote liefde dwergteckel Cootje tegen het lijf loopt in het mooie Breda. Gedurende zijn studie Commerciële Economie heeft hij zich lange tijd blindgestaard op zijn passie voor marketing. In de dagelijkse praktijk bleek dit helaas toch geen match.

Voor de salesvakken wist hij hoge ogen te scoren, maar zag hij zichzelf wel als zo’n spreekwoordelijke extraverte “gladde ”verkoper? Hij kreeg voor zijn gevoel veel meer energie van het inleven en het opbouwen van langdurige relaties. Tijdens zijn zoektocht naar een afstudeerstage besloot Valentijn in het diepe te springen en voor een sale gerelateerde stage te gaan. Bij GAC kwamen zijn interesse voor IT (hij is namelijk een fanatiek gamer) en zijn verkenning binnen het sales vakgebied helemaal tot hun recht. En… dat hij een beetje heeft gebluft voor een verpletterende eerste indruk, heeft hij tot op de dag van vandaag geen spijt van 😉.

Waarom zijn Valentijn & GAC een match?

Voor het opbouwen van een relatie is het volgens Valentijn onmisbaar dat er vertrouwen heerst. Vanaf het eerste moment ervaarde hij dit vertrouwen binnen GAC. Als stagiair kwam hij er al snel achter dat het boeiende sales vakgebied, veel meer omhelst dan hij vanuit zijn studie dacht. Hij kon vanaf dag één aan de slag met diverse trainingen, kreeg veel vrijheid en vond het zeer positief dat GAC ondanks hij een stagiaire was echt investeerde in zijn loopbaan. Met als kers op de taart zelfs uitzicht op een vaste baan, dat is pas Growing Together.

 

Maar de echte liefde ontstond door het warme bad waarin hij terecht kwam, hierdoor voelde hij zich direct thuis. Op zijn collega’s kan hij bouwen, de laagdrempeligheid en de menselijke bedrijfscultuur matchen goed met zijn persoonlijke overtuigingen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de leuke alledaagse gesprekjes die hij tijdens zijn stageperiode vaak had met Arthur (CEO) of zijn stagebegeleider Sander.

Welke vaardigheid bezit hij, waar mensen in zijn netwerk mogelijk niet van op de hoogte zijn?

Valentijn heeft in zijn leven ruim 170 uitvaarten bijgewoond. Hij assisteerde tijdens deze uitvaarten met het dragen van de kist, een bijbaan die een blijvende en onuitwisbare indruk op hem heeft achtergelaten. Tijdens deze uren, waarin hij vaak muisstil in de kerk stond heeft hij vaardigheden als discipline en respect sterk ontwikkeld. Daarnaast heeft hij in het verleden vele uren doorgebracht in de sportschool, zelfs op professioneel niveau als bodybuilder. Hij was op het niveau om deel te nemen aan wedstrijden, helaas gooide zijn knieoperatie roet in het eten. Het kunnen volhouden van deze life style vergde vele sociale aanpassingen en zegt misschien wel alles over zijn doorzettingsvermogen.

Hoe maakt Valentijn impact binnen GAC?

Op dit moment is hij vol energie bezig om de relaties en contacten binnen de Digital Neighborhood en GAC verder te versterken. Cross sell dus, supergaaf om te zien waar onze neighbors voor staan en te onderzoeken hoe we intensiever met elkaar kunnen samenwerken en synergievoordelen kunnen creëren.

Als hij een andere functie binnen GAC zou mogen uitvoeren, welke zou dat dan zijn?

Hier hoeft hij niet lang over na te denken, met stipt op één de functie van Sander van der Kruis, die recent een mooie stap heeft gezet als Manager Sales. Al vanaf zijn stageperiode is Valentijn enorm geïnspireerd geraakt door Sander. Geweldig om hem aan het werk te zien bij onze klanten, echt een inspiratiebron!

De laatste kans om een onvergetelijke indruk achter te laten. Welk liedje staat er bovenaan in zijn Spotify playlist?

Valentijn lacht. Our Rage Won’t Die van Meshuggah. Een verassende indruk dus, vele collega’s weten namelijk niet dat hij een enorme liefhebber is van Metal muziek. En dan ook echt zware metal. Samen met zijn andere grote liefde zijn vriendin bezoekt hij regelmatig een metal concert of festival.

Hij komt graag in contact met (potentiële) collega’s die deze muzieksmaak delen, dus hier een oproepje. Ben jij die metal liefhebber, die op zoek is naar een gave uitdaging? Neem dan zeker even contact op.
Maar ook als jij geen metal liefhebber bent, maar wel wilt onderzoeken of jij net als Valentijn een match bent met GAC. Geef deze update dan een super like of reageer in de comments.

Neem contact op

Jouw verhaal hier?
Karlijn Klemans
Corporate Recruiter
E-mail mij