Saskia GAC
Als 1 1 = 3

Maak kennis met onze senior projectmanager, Saskia. Ze is inmiddels alweer ruim 3 jaar werkzaam bij GAC. Rachel sprak met Saskia over haar functie, ambities voor de komende jaren en het managen van grote complexe projecten. Benieuwd wat haar het meeste aanspreekt in de functie als projectmanager en wat GAC voor haar heeft betekent? Lees snel verder.

Met wie hebben we het genoegen?

Onze Senior projectmanager Saskia Leeuwenburgh. Levensgenieter en daredevil pur sang! Misschien heb je haar al eens zien schitteren in de arbeidsmarktcampagne van GAC waarin ze zonder ook maar een kik te geven in het diepe sprong! Mooi om te zien dat haar zoontje met een big smile en vol trots zijn moeder stond op te wachten tijdens haar landing. Power mom kunnen we dus ook wel aan dit rijtje toevoegen!

Saskia zet zich dagelijks met veel passie in om ervoor te zorgen dat onze Handel & Productie klanten blijvend voorop kunnen lopen. Ze bewaakt het overzicht gedurende onze projecten en weet zowel de verwachtingen van de klant als haar projectleden te managen.

Wat Saskia het meeste aanspreekt in het werken bij GAC?

GAC zet zich als organisatie echt in om de juiste mensen, op de juiste plek in te kunnen zetten. Door het voeren van GROW-gesprekken wordt er vaak stil gestaan bij haar huidige functie, ambities en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast vindt ze het prettig dat er echt samen gekeken wordt, hoe ze het beste uit haar rol kan halen en wat ze nodig heeft om succesvol te kunnen zijn.

Tot slot spreekt de vooruitstrevendheid van GAC Saskia erg aan. Door het partnerschap met Microsoft en de strategie die GAC volledig doorleeft. Loopt niet alleen GAC, maar eigenlijk ook de meeste van onze klanten altijd voorop!

Welke ambities heeft Saskia waar kunnen maken bij GAC Business Solutions?

De afgelopen jaren heeft ze zich vooral gefocust op het managen van steeds grotere, complexere en internationale projecten. Waarbij naast Business Central en de GAC Ad Ons ook steeds meer andere producten van het Microsoft platform onderdeel uitmaken van het pakket. Sinds dit jaar is Saskia gestart om naast haar rol als projectmanager, haar ambities op management vlak waar te maken. Een ontwikkeling waar Saskia met trots op terugkijkt!

Comfortzone of growzone?

Saskia zit absoluut in de growzone en zit daarom perfect op haar plek bij GAC! Door de samenwerking met Broad Horizon zijn er direct een aantal partnerbedrijven bijgekomen, wat nog meer grow kansen biedt. Ook de internationale kansen worden toegankelijker. Hierdoor ziet Saskia zowel de internationale kansen voor GAC als haarzelf positief tegemoet. Ze kijkt uit naar alles dat nog komen gaat.

 

Saskia + GAC =

Als 1 + 1 = 3. Dat klinkt misschien wat opportunistisch maar binnen GAC krijgt ze echt de kans om zich te ontwikkelen in de dingen die ze leuk vindt en ambieert.

Tot slot heerst er een klimaat met veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en ideeën op welk vlak dan ook! Daarnaast ervaart Saskia het als prettig dat GAC als werkgever vele mogelijkheden faciliteert om een goede work-life balance te creëren en als medewerker vitaal in het leven te kunnen staan.

Geïnspireerd door het verhaal van onze power woman Saskia en de grow kansen? Mooi! We zijn nog op zoek naar nieuwe projectmanagent collega’s. Bekijk de vacature hier.