Sander GAC
Inspireren

Maak kennis met onze senior accountmanager Sander! Na ruim 15 jaar werkzaam te zijn bij GAC heeft hij het nog steeds ontzettend naar zijn zin! Een mooie gelegenheid om met hem het gesprek aan te gaan over de groei die hij in de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Maar zeker ook over het combineren van het vaderschap met zijn carrière. Benieuwd hoe Sander een goede work-life balance realiseert? Lees snel verder en laat je inspireren!

Waarom werkt Sander bij GAC?

GAC is voor Sander een combinatie van enerzijds een top zakelijke dienstverlener zijn waarbij klanttevredenheid altijd voorop staat en anderzijds een organisatie zijn waar er veel aandacht is voor de medewerkers zelf. Dit betreft een mooie mix van business en people. Dé reden dat Sander al ruim 15 jaar met veel plezier bij GAC werkt!

Wat betekent een goede work-life balance voor Sander?

Over het algemeen maakt hij lange dagen en is zijn agenda vrij vol. Af en toe zijn het dynamische weken, maar Sander heeft ook jonge kinderen waar hij natuurlijk graag tijd mee spendeert. Het werk wat daardoor mogelijk wel eens opschuift probeert hij op een ander gepast moment in te halen, bijvoorbeeld in de avonden als zijn kinderen al in bed liggen. Hij vindt het erg fijn dat hij de vrijheid en het vertrouwen krijgt om dit naar eigen inzicht in te kunnen richten.

Welke groei heeft Sander kunnen waarmaken?

Sander is gestart als junior accountmanager bij GAC. Als hij ziet wat hij de afgelopen jaren allemaal heeft mogen doen, heeft hij zeker een mooie groei doorgemaakt. Inmiddels is Sander misschien al bij wel honderden mkb’s over de vloer gekomen. Hier heeft hij bij de meest prachtige bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen. Sander kan inmiddels wel stellen dat hij momenteel echt als adviseur kan optreden. Daar is hij trots op!

Comfortzone of growzone?

Om eerlijk te zijn zat hij de laatste tijd na 15 jaar wel aardig in de comfortzone. Maar sinds de samenwerking met Broad Horizon en door de nieuwe partners en collega’s die hij heeft ontmoet, is dat echt aan het veranderen! De hele dynamiek is anders en dat zorgt voor heel wat leuke nieuwe uitdagingen.

 

Sander + GAC = Inspireren

Werken bij GAC betekent voor Sander hard werken, maar ook heel veel leuke dingen doen met zowel onze klanten als gezellige collega’s. Het onvergetelijke formule 1 weekend en jaarlijks samen genieten op Lakedance vormen hier mooie voorbeelden van!