Projectmanagent: elk project een succes maken

Voorbereiden, opzetten en begeleiden. Dat zijn de verantwoordelijkheden van een projectmanager. Maar wat houdt het nog meer in? En hoe is werken voor GAC? We vertellen je er alles over.

Werken als projectmanager

Een projectmanager is verantwoordelijk voor het voorbereiden, opzetten en begeleiden van projecten. Van groot tot klein budget, van eenvoudige tot zeer complexe opdrachten. Elke dag keihard werken om samen met het team van engineers en projectconsultants projecten een groot succes te maken. Ook contact met klanten gaat een projectmanager goed af. Of dat nu op locatie bij de klant is of vanuit het GAC kantoor. De klant blijft op de hoogte van alle ins en outs.

Aandacht voor jou en je carrière

Werken bij GAC is leuk. Waarom? Omdat we aandacht hebben voor jou en je carrière. Je krijgt bij GAC volop de ruimte om een koploper in je vakgebied te worden. Dankzij complexe uitdagingen én grensverleggende technologie maak je een duizelingwekkende ontwikkeling door.

  • Vrijheid om elke dag te werken hoe jij dat wilt
  • Er staan volop trainingen, workshops en events tot je beschikking
  • Toffe collega’s die nog even een borrel met je doen op vrijdag

Een week van een projectmanager

Nieuwsgierig hoe een werkweek van een projectmanager eruit ziet? Die omschrijven we graag voor je. Een nieuwe week, dat betekent nieuwe kansen! Als projectmanager is het elke dag een verrassing wat er te doen staat. Vaak begin je met een stand-up meeting. Samen met de engineers neem je de planning door, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. De rest van de week ben je druk in de weer met een aantal toffe projecten die lopen. Je ontwikkelt strategieën, organiseert een werksessie, houdt het verloop van projecten scherp in de gaten en stelt prioriteiten om de gestelde deadlines te behalen. Als er halverwege de week een collega naar je toe komt met een aantal uitdagingen weet jij hem te motiveren. Het loopt op rolletjes!

Er is ook ruimte om een dag naar een klant toe te gaan. Op locatie werk je een nieuw project verder uit. Je verwerkt alle wensen van de klant, plant een projectvergadering, stelt deadlines en schrijft een passend advies. Even puzzelen, maar het komt helemaal goed. De week wordt afgesloten met het complete team. Daar zou best eens een biertje bij kunnen komen kijken.