Onderling tennistoernooi met collega’s

Onlangs werd er een onderling tennistoernooi gespeeld onder collega’s.

Onlangs werd een onderling tennistoernooi gespeeld onder de collega’s van GAC.

Binnen GAC is verbinding een belangrijk thema. Daarom proberen we binnen onze organisatie zoveel mogelijk de initiatieven van onze medewerkers te omarmen. Zo is dan ook dit tennistoernooi tot stand gekomen.

Initiatief

Hilde Verhoeven gaf  bij ons aan dat dat zij het leuk zou vinden een tennistoernooi met haar collega’s te spelen. Volgens ons een uitstekende manier om de verbinding met collega’s op te zoeken en te versterken.

Vanuit GAC hebben we haar geholpen dit initiatief te realiseren. Om het op poten te zetten is er animo gepeild onder alle collega’s en een datumprikker verstuurd, waaruit uiteindelijk 25 september gekozen is. Dankzij collega Arthur Kusters hebben we met 18 collega’s een onderling toernooi kunnen spelen bij Tennisvereniging de Winkels in Hedel.

Het toernooi

De inloop van het tennistoernooi was rond 16:45 en de wedstrijden vonden aan het begin van de avond plaats. Daarom was er de gelegenheid voor de deelnemers om voor, tijdens of na de wedstrijd te genieten van een diner in de vorm van een lekkere Italiaanse pasta maaltijd met een salade.

De avond begon met stralend mooi weer, zoals ook op de foto’s te zien is. Later volgde helaas een flink hoosbui, maar dat mocht de pret niet drukken, want de medewerkers die nog op de baan stonden maakten hun matches gewoon af terwijl ze drijfnat regenden.

Afloop van de avond

Na afloop van het toernooi was het leuk om te zien dat de hele ervaren tennissers en de collega’s die niet of nauwelijks getennist hadden, toch gezamenlijk op de baan bleven en elkaar zelfs voor andere onderlinge toernooien uitnodigde. Mooi om te zien hoe het elkaar in een andere omgeving mee te maken kan zorgen voor verbinding.

Bij de prijsuitreiking werden er verschillende prijzen uitgereikt, waaronder voor diegene die de meeste matches hadden gespeeld en gewonnen. Maar ook een poedelprijs voor een van de collega’s die voor het eerst aan het tennissen was en zelfs in de stromende regen doorging.

Onderling tennistoernooi met collega’s