Karlijn GAC
Verbinden

Meet our colleague, Karlijn. Zij is inmiddels ruim een jaar werkzaam als Recruiter bij GAC en mogelijk heb je haar al wel eens voorbij zien komen op onze socials. Dagelijks bevindt Karlijn zich als een ware Sherlock homes in de krochten van LinkedIn en met succes inmiddels heeft zij vele nieuwe collega’s mogen verbinden. Benieuwd hoe zij zich onderscheidt als recruiter op de arbeidsmarkt of waar haar recruiter hart sneller van gaat kloppen? Lees snel verder, Karlijn is namelijk nog op zoek naar een nieuwe collega recruiter.

Hoe is Karlijn on board gekomen bij GAC?

Zij was zich al even aan het oriënteren op haar eerste stap in haar carrière. Toen onze collega Hans haar met veel enthousiasme vertelde over GAC, via een referral dus. Persoonlijk voelde ze in eerste instantie niet zoveel feeling met IT of zelfs met recruitment, maar ze besloot toch een kopje koffie te komen drinken in Oirschot. Ze had tenslotte niets te verliezen! De visie en kijk van GAC op recruitment bleken heel anders dan Karlijn in eerste instantie dacht, ze raakte ontzettend geïnspireerd en nieuwsgierig naar meer. En nu is ze alweer ruim een jaar met veel plezier aan de slag!

Hoe ziet haar werkweek eruit?

Als een ware Sherlock Holmes bevindt Karlijn zich dagelijks in de krochten van LinkedIn. Hier ziet zij het als een uitdaging om zich positief te kunnen onderscheiden van de vele recruiters die dagelijks vele oninspirerende Inmails versturen. Ze enthousiasmeert en bouwt relaties op met (latent) werkzoekenden, waarin het persoonlijke aspect een belangrijke rol speelt. Het bewaken van het totale recruitment proces behoort ook tot haar taken.

Haar telefoon wijkt weinig van Karlijns zijde en staat gelukkig vaak roodgloeiend. Daarnaast krijgt ze veel energie van het bedenken van campus recruitment activiteiten.

Wat vindt Karlijn het leukste aan haar functie?

Elke keer als ze iemand spreekt, komt er weer een nieuw levensverhaal naar boven. Door de juiste vragen te stellen, komt ze soms tot onverwachte uitkomsten. Ze haalt erg veel plezier uit het erachter te komen wat een sollicitant nu echt drijft en/of inspireert, juist bij wat meer introverte kandidaten. Soms tot verrassing van de kandidaat zelf! Hier komt haar passie voor psychologie echt naar voren.

Waarom kiezen sollicitanten volgens Karlijn om part of the GAC team te worden?

  1. Informele & persoonlijke cultuur
  2. Focus op groei & persoonlijke ontwikkeling
  3. Aandacht voor een goede work-life balans & vitaliteit
  4. Vrijheid & verantwoordelijkheid

 

Karlijn + GAC = Verbinden

De ruimte om te ontwikkelen en de beste versie van haarzelf te worden op zakelijk vlak. Ook de open cultuur waarin collega’s altijd voor haar klaar staan ervaart Karlijn als erg prettig. Er heerst een fijne werksfeer en ze werkt dagelijks samen met gezellige collega’s.

Geïnspireerd door het verhaal van Karlijn of lijkt het je leuk om met haar samen te werken? Mooi! We zijn op nog op zoek naar een nieuwe collega recruiter. Karlijn vertelt je graag meer over alle ins & outs en is bereikbaar op 06-51709872.