Debbie GAC
Ambities waarmaken

Vandaag in de spotlights: onze collega Debbie. Sinds januari 2022 is zij met veel plezier werkzaam als CE consultant in het team Professional Services. Mogelijk heb je haar eerder zien schitteren in onze arbeidsmarktcampagne, waar deze daredevil letterlijk een sprong in het diepe waagde. Ook op zakelijk vlak waagde Debbie deze sprong. Dit kan zij consultants buiten de sector ook zeker aanbevelen! Benieuwd waarom? Lees hier haar inspirerende verhaal.

Hoe is Debbie on board gekomen bij GAC?

Debbie was toe aan een nieuwe stap in haar carrière en kwam via LinkedIn in contact met GAC. Daar heeft ze op een laagdrempelige manier een kopje koffie gedronken met onze collega Rachel. Dit bleek direct een match!

Wat haar erg aansprak is dat GAC als werkgever echt gericht is op persoonlijke ontwikkeling en groei van haar medewerkers. Doordat GAC een Microsoft-partner is, biedt dit ook kansen om binnen het Microsoft platform veel te kunnen leren. Dit vormde voor Debbie een belangrijke voorwaarde om de overstap te maken. Ze wist zeker dat ze zich de komende jaren op zowel persoonlijk als professioneel vlak kon blijven ontwikkelen. Gelukkig blijkt dit in de praktijk ook zo te zijn!

Waarom zouden consultants buiten de sector volgens Debbie de overstap moeten maken naar GAC?

Voordat ze startte bij GAC werkte Debbie ruim 4,5 jaar als consultant in de softwarebranche, alleen dan binnen de vastgoedsector. Daar merkte ze dat ze veel dezelfde soort processen continu opnieuw aan het implementeren was. Hierdoor ontstond er een hele andere dynamiek. Ze ervaart het als erg verfrissend dat ze binnen de afdeling Professional Services met diverse type organisaties te maken krijgt. Hierdoor krijgt ze de kans te kijken in verschillende organisaties en zich te verdiepen in diverse processen. Erg leerzaam en interessant, als je het Debbie vraagt!

Doordat ze in haar eerste 3 maanden alle benodigde certificaten heeft behaald, was Debbie direct onderdeel van een projectgroep. Ontzettend gaaf om zo snel daadwerkelijk als consultant aan de slag te gaan. Daarnaast voelde het vanaf de eerste stap die ze zette in ons kantoor in Oirschot als een warm bad. Als medewerker voel je je, mede door de onboarding en collega’s, erg welkom. Alleen hierom zouden consultants van buiten de sector volgens haar de sprong in het diepe moeten wagen!

Comfortzone of growzone?

Hier hoeft ze niet lang over na te denken. De growzone natuurlijk! Debbie is altijd op zoek naar kansen en mogelijkheden om haarzelf uit te dagen. In de dynamische omgeving waarin GAC zich bevindt en het partnership met Broad Horizon, voelt ze zich dan ook als een vis in het water.

 

Debbie + GAC = Ambities waarmaken

Dit betekent voor Debbie veel vrijheid en verantwoordelijkheid om dagelijks het beste uit zichzelf te halen en blijvend te groeien. Én werken met gezellige en energieke collega’s in een prettige werkomgeving. Last but not least: natuurlijk de onvergetelijke personeelsuitjes!