De verbindende factor binnen elk project

Commerciële gesprekken, adviesplannen schrijven en schakelen met allerlei partijen. Het is aan de orde van de dag als je Customer Engagement Representative bent. Ben je benieuwd hoe het is om te werken bij GAC? En wil je graag weten wat deze functie precies inhoudt? Lees dan verder.

Customer Engagement Representative

Als Customer Engagement Representative heb je een belangrijke functie bij GAC. Je vormt de verbindende factor binnen allerlei projecten. Je schakelt met collega’s op kantoor en in de buitendienst, leveranciers en klanten. Van calculaties en het customer engagement plan tot telefoontjes plegen en afspraken maken. Elke dag is anders en je bent erop gebrand om doelen te behalen.

Aandacht voor jou en je carrière

Werken bij GAC is leuk. Waarom? Omdat we aandacht hebben voor jou en je carrière. Je krijgt bij GAC volop de ruimte om een koploper in je vakgebied te worden. Dankzij complexe uitdagingen én grensverleggende technologie maak je een duizelingwekkende ontwikkeling door.

  • Vrijheid om elke dag te werken hoe jij dat wilt
  • Er staan volop trainingen, workshops en events tot je beschikking
  • Toffe collega’s die nog even een borrel met je doen op vrijdag

Een week van een Customer Engagement Representative

Als het om klantloyaliteit en relatiebeheer gaat, ben je bij jou aan het juiste adres. Wanneer na het weekend je mailbox is volgestroomd met mailtjes weet jij deze binnen no time in te plannen en op te pakken. Of het nu over een calculatie gaat voor een nieuw ERP systeem of het bellen van relaties om te polsen hoe de projecten lopen. Je bent gestructureerd en ziet uitdagingen graag verschijnen.

Als je twee dagen besluit thuis te werken heb je de kans om volop te bellen met klanten. Wat zijn hun automatiseringswensen voor het komende jaar? Zijn er nog vragen die je op kunt pakken? Aan de hand van alle informatie die je opdoet bedenk je upsell mogelijkheden en plan je nieuwe contactmomenten.  De week sluit je af met een salesmeeting en een aantal acties om het commerciële target van het team te behalen.

Kennismaken met toekomstige collega’s

Ben je benieuwd naar je nieuwe collega’s? Er zijn een aantal leuke mensen die verhalen vertellen over hun werk bij GAC. Ontdek hoe zij hier terecht zijn gekomen, hoe een werkdag eruit ziet, wat er zo tof is aan hun functie en nog veel meer ins en outs.